Innovar

Para... ser, integrar, educar, formar, crear y emprender

I+D+i en el ámbito social y empresarial


Noticias

Published on septiembre 28th, 2023 | by Alesia Martinez Alonso

El Vinalab acull el Gàmesis 2K23. Inscripcions en www.gamesis.es

A pocs dies de la celebració de la XI Edició de Gàmesis, una trobada sobre videojocs  de gran importància a la comarca del Baix Maestrat, el Centre de Coneixement Vinalab ja es prepara per a tindre-ho tot a punt.

 

L’esdeveniment durarà tres dies i tindrà l’inici el dia 20 d’octubre a les 09.30 hores amb un acte d’apertura que reunirà a tots els assitents, el qual anirà seguit d’una ponència per part de la Universitat Jaume I. Per als dos dies següents també s’han previst jornades repletes de tallers i tornejos amb videojocs amb tant renom com ara FIFA, Fortnite o Street Fighter II.

 

A més, aquest any el Gàmesis ve acompanyat de moltes novetats. I es que, donat l’èxit de les edicions anteriors, aquesta vegada s’ha decidit incloure dues activitats: el concurs de coslay per a adults i el torneig de Tekken 3, una popular serie de lluita.

 

L’equip que fa possible que Gàmesis tinga continuïtat i més èxit any rere any està integrat per l’ Ajuntament de Vinaròs, Asertic Consultores i Omega World Games, junt amb un nombre creixent d’empreses col·laboradores i més de 30 voluntaris.

 

L’objectiu principal de la trobada, a més de reunir a un nombre elevat d’amants del gaming, tant professionals com aficionats, és proveir als assistents amb un espai dinàmic i en constant evolució on la interacció i l’aprenentatge són els grans protagonistes.

 

Si vols estar al corrent de totes les novetats i actualitzacions d’aquesta nova edició de Gàmesis, estigues atent a la pàgina www.gamesis.es, on trobaràs informació d’última hora i tot el que necessites saber per aprofitar l’experiència al màxim. Accedeix també a la seua web per a reservar les teues entrades i formar part d’aquests tres dies on el Vinalab es converteix en un escenari ideal per als gamers de la comarca.


About the Author

avatarDeja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑