Innovar

Para... ser, integrar, educar, formar, crear y emprender

I+D+i en el ámbito social y empresarial


Noticias

Published on enero 1st, 2021 | by Alesia Martinez Alonso

Els alumnes de l’Escola d’Ocupació Et Formem realitzen les primeres pràctiques

En el programa participen 10 alumnes-treballadors que rebran formació i pràctica professional en  l’especialitat de treballs auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria

L’alumnat de l’Escola d’Ocupació Et Formem Vinaròs 2020, que va començar el contracte de formació-ocupació a finals de novembre, ha realitzat la seua primera pràctica formativa de l’especialitat d’Activitats auxiliars de jardineria. En concret, han dissenyat i fabricat els adornaments típicament nadalencs que han servit per engalanar algunes dependències municipals.

Els 10 alumnes-treballadors continuen amb la formació teòrica i en breu començaran la part pràctica en les diverses zones d’intervenció previstes per tal de realitzar o millorar l’enjardinament de les mateixes.

Recordem que el programa Et Formem està cofinançat per la Generalitat Valenciana i pel Fons Social Europeu, amb una subvenció de 120.103,20€. L’objectiu és incrementar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al treball.


About the Author

avatarDeja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑