Innovar

Para... ser, integrar, educar, formar, crear y emprender

I+D+i en el ámbito social y empresarial


Noticias

Published on septiembre 11th, 2021 | by Alesia Martinez Alonso

Es realitzarà al Vinalab el programa de Qualificació i Ocupació PICE, d’activitats de comerç, logística i magatzem

La formació està adreçada per als menors de 30 anys amb l’objectiu que puguen millorar la seua ocupabilitat un cop finalitzen el curs

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, realitzarà el Programa de Qualificació i Ocupació (PICE), integrat dintre del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat dels joves menors de 30 anys, augmentant les seues possibilitats d’inserció en el mercat laboral, a través de formació específica.

En aquest cas, s’oferirà al Centre del Coneixement del Vinalab del 4 del d’octubre al 12 de novembre un curs d’activitats de comerç, logística i magatzem, amb una durada total de 125 hores. La formació es dividirà en dues parts, una troncal per oferir recursos per a tenir èxit a l’hora de trobar feina, que inclourà com realitzar un bon currículum o com desenvolupar les habilitats socials per tenir més èxit en les entrevistes de treball. La segona part estarà dedicada a la formació més específica relacionada amb el comerç, magatzem i logística.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha indicat que «per a poder accedir a aquest curs és imprescindible que els menors de 30 anys s’inscriguen al programa de Garantia Juvenil, a través de la pàgina del Servei Públic d’Ocupació Estatal». Cal destacar que no es requereix el Certificat Digital i que la inscripció es pot realitzar amb el DNI.

Per la seua banda, el representant de la delegació de la Cambra de Comerç de Castelló al Baix Maestrat, Sergio Gutiérrez, ha detallat que «una vegada finalitzada la formació els alumnes rebran el carnet de conducció de carretó elevador i també el de manipulador d’aliments, imprescindibles per a molts llocs de treball». D’altra banda, afegia que el curs també inclou una bonificació de fins a 6.000€ per a les empreses adherides al programa de la Cambra de Comerç interessades en contractar als joves durant un termini de sis mesos a jornada completa un cop finalitzen el curs, una iniciativa amb l’objectiu de fomentar la contractació.

Per a més informació i inscripcions poden telefonar al 964 475 144 o al 617 307 051 de l’Antena de la Cambra de Comerç, així també com adreçar-se a l’Agència de Desenvolupament Local de Vinaròs ubicada al carrer de Sant Ramon.


About the Author

avatarOne Response to Es realitzarà al Vinalab el programa de Qualificació i Ocupació PICE, d’activitats de comerç, logística i magatzem

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑