Notícies

L’Ajuntament aconsegueix un nou taller d’ocupació, T’Avalem Vinaròs InnovaWeb

El Consistori ha estat beneficiari duna subvenció de 241.000€ que permetrà la contractació de 10 veïns aturats durant el termini dun any

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, ha aconseguit un nou programa d’ocupació i formació anomenat T’Avalem Vinaròs InnovaWeb subvencionat per la Generalitat Valenciana i el Fons Social Europeu. En total el Consistori rebrà una ajuda de 241.000€ que permetrà la contractació de 10 alumnes-treballadors, una persona per fer les funcions de direcció i un docent per impartir l’especialitat formativa. En tots els casos les incorporacions seran a jornada completa per un període de 12 mesos.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha destacat que «és tracta d’un taller diferent dels que s’han impartit fins ara, on l’alumnat rebrà formació teòrica i pràctica a l’especialitat de Confecció i Publicació de pàgines web» . Segons afegia aquest sector té una alta demanda per part de les empreses, per tant una vegada finalitzada la formació els alumnes tindran una elevada possibilitat d’incorporar-se al mercat laboral.

Per participar en el procés de selecció d’alumne treballador, ha de tenir entre 16 i 30 anys, estar inscrit al programa de Garantia Juvenil ia l’Espai Labora com a demandat d’ocupació a l’especialitat d’Analista, programador, dissenyador web i multimèdia. Així mateix, per accedir-hi és imprescindible complir els requisits per formalitzar un contracte de formació i complir algun dels següents punts:

  • Tenir el títol de graduat en educació secundària.
  • Tenir un certificat de professionalitat de nivell 2.
  • Tenir un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família i àrea professional que el certificat al qual vol accedir.
  • Complir el requisit acadèmic daccés als cicles formatius de grau mitjà o bé haver superat les proves daccés corresponents regulades per les administracions educatives.
  • Tenir superada la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys i/o de 45 anys.
  • Tenir el certificat de competències clau necessari per accedir als certificats de professionalitat de nivell 2, a través de les proves davaluació convocades per LABORA.

D’altra banda, les persones interessades a participar com a personal directiu i docent, han de presentar la sol·licitud i la documentació requerida en el termini de 5 dies hàbils des de la publicació de l’Anunci al taulell d’anuncis electrònic de l’Ajuntament de Vinaròs. Termini obert del 3 al 9 de novembre, ambdós inclosos.

Per finalitzar, la regidora Cano indicava que l’Ajuntament de Vinaròs ha rebut prop de 800.000€ procedents de la Generalitat Valenciana i Fons Europeus per dur a terme programes de Formació i Ocupació durant aquest any, que ha permès beneficiar de manera directa un total de 30 persones en situació d’atur.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

L’Ajuntament aconsegueix un nou taller d’ocupació, T’Avalem Vinaròs InnovaWeb

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

L’Ajuntament aconsegueix un nou taller d’ocupació, T’Avalem Vinaròs InnovaWeb

Subscriu-te

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus.

Noticies relacionades

Sol·licitar plaça de coworking

Sol·licitar plaça per empreses

Subscribe To Our Newsletter
Incubats

Solicita información

Lorem Instalaciones Vinalab

Instalaciones

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.
Ir al contenido