Innovar

Para... ser, integrar, educar, formar, crear y emprender

I+D+i en el ámbito social y empresarial


Noticias

Published on septiembre 19th, 2021 | by Alesia Martinez Alonso

L’Ajuntament presenta al Vinalab «App Vinaròs», la nova aplicació amb tota la informació municipal

Aquest matí el regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, amb el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat la nova aplicació mòbil, App Vinaròs, amb tota la informació municipal actualitzada al moment. L’aplicació ja es pot descarregar de forma gratuïta, tant per als sistemes Android i iOs, i d’una forma senzilla permet consultar les darreres notícies municipals, l’estat de les platges, els horaris dels autobusos, l’agenda cultural i fins i tot informar d’una incidència a la via pública, entre altres serveis.

El regidor Romero ha indicat que «l’aplicació disposa d’un ampli catàleg de mapes interactius que permet localitzar de forma fàcil aparcaments públics, farmàcies o carrils bici, així també com les zones amb connexió Wifi gratuïta». Així mateix, afegia que permet sol·licitar cita prèvia per a realitzar gestions amb l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, a més de poder consultar el certificat d’empadronament, accedir a la Seu Electrònica o també a l’oficina virtual tributària.

Romero comentava que «el que pretenem amb aquesta aplicació és apropar l’administració als veïns a través de les noves tecnologies, perquè d’una forma fàcil i intuïtiva puguen consultar tota la informació municipal, a més de poder realitzar gestions directes de forma virtual».

Per la seua banda, el regidor Albella ha explicat que l’aplicació permet realitzar dos perfils d’usuari, un per als veïns i l’altre per als visitants, per tal de rebre una informació més personalitzada. En aquest sentit, comentava que «els turistes poden escoltar la història de Vinaròs a través d’audioguies, descobrir la gastronomia local i quines són les principals festes, així com rebre avisos dels actes de l’agenda cultural».

Albella assenyalava que a «banda de ser una aplicació per als veïns, també pretén ser un servei més que es posa a l’abast dels visitants per millorar la seua estada a la localitat i fer de Vinaròs un destí més competitiu».

Per acabar, tant Romero com Albella, han detallat que l’App Vinaròs ara mateix es troba en fase beta i s’anirà millorant a través de les interaccions o opinions dels usuaris.


About the Author

avatarDeja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑