Notícies

L’Ajuntament rep una subvenció del Govern Central per a la transformació digital i modernització de les administracions

Aquesta ajuda permetrà millorar les infraestructures tecnològiques municipals i el sistema de tramitació electrònica per a facilitar les gestions als veïns

El Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, a través de Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea, ha atorgat a l’Ajuntament de Vinaròs una subvenció de 199.626€ per la millora de l’administració electrònica. En concret, el projecte presentat el Consistori inclou dos línies d’actuació amb la modernització de les infraestructures tecnològiques municipals i millora del sistema de tramitació electrònica. L’objectiu és l’impuls d’un nou model de gestió oberta i digital, basat en l’anàlisi i tractament de dades, a fi de contribuir a un funcionament més eficient i eficaç de l’administració.

La regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha destacat que «aquesta nova subvenció Next Generation, se suma a les altres ja aconseguides per l’Ajuntament com el Pla de Sostenibilitat Turística, la transformació digital i sostenible del transport urbà i mobilitat, la recollida separada de biorresidus, el pla d’Acció Local d’Agenda Urbana o la contractació de personal tècnic per a l’execució de Fons Europeus», que ha permés aconseguir un alt grau d’inversió al municipi.

Pel que fa a la línia de modernització de les infraestructures tecnològiques, consisteix en les següents millores

  • Implantació d’un punt digital d’autoservei en la Oficina de Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) per tal d’agilitzar els serveis d’atenció ciutadana i reduir els temps d’espera en els tràmits administratius i fomentar l’ús de l’administració electrònica.
  • Renovació d’equips d’usuari i implantació d’un sistema de telefonia IP per a desplegar llocs de treball amb mobilitat.
  • Millora de l’equipament TIC de les aules de formació del Centre del Coneixement del Vinalab per a dur a terme accions de formació per a la lluita contra la bretxa digital.
  • Millora de la xarxa de dades municipals que connecta els edificis i instal·lacions municipals, tant a través de fibra òptica com mitjançant connexions sense fils.

Les actuacions de la segona línia, de millora del sistema de tramitació electrònica, són les següents:

Implantar un sistema de tramitació reglada d’expedients electrònics que permetrà automatitzar els processos de tramitació interna.
Integrar el sistema d’expedients electrònics municipal amb la Carpeta Ciutadana de l’Administració General de l’Estat, a fi de facilitar a la ciutadania l’accés estandarditzat a totes les seues gestions i expedients des d’un únic punt d’accés.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

L’Ajuntament rep una subvenció del Govern Central per a la transformació digital i modernització de les administracions

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

L’Ajuntament rep una subvenció del Govern Central per a la transformació digital i modernització de les administracions

Subscriu-te

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus.

Noticies relacionades

Programa de Fresat

En aquesta última secció, t’endinsaràs en el món del fresat CNC i aprendràs a utilitzar el programari CamBam per a generar eines de fresat i

Leer más »

Tall Làser en Metacrilat

En aquesta secció, explorarem la tecnologia de tall làser i les seues aplicacions en materials com el metacrilat. Aprendràs a utilitzar programari de disseny per

Leer más »

Programa de Tall Làser

En aquesta secció, exploraràs l’emocionant món del tall làser i aprendràs a utilitzar el programari RDWorks per a controlar i operar una màquina de tall

Leer más »

Sol·licitar plaça de coworking

Sol·licitar plaça per empreses

Subscribe To Our Newsletter
Incubats

Solicita información

Lorem Instalaciones Vinalab

Instalaciones

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.
Ir al contenido