Innovar

Para... ser, integrar, educar, formar, crear y emprender

I+D+i en el ámbito social y empresarial


Noticias

Published on noviembre 19th, 2021 | by Alesia Martinez Alonso

Vinaròs acull les jornades Connecta amb la Ciència

Al Centre del Coneixement del Vinalab han començat les jornades Connecta amb la Ciència que cada any organitza la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Vinaròs. L’objectiu d’aquestes jornades, que s’allargaran fins al proper 25 de novembre, és promoure els estudis científics i tècnics entre l’alumnat de 4t d’ESO, a través de tallers pràctics, xerrades i mostres, perquè els estudiants de Secundària puguen conéixer els diferents aspectes dels graus científics de la Universitat Jaume I.

Pel que fa a les xerrades que s’oferiran, tractaran temes com entendre les emocions a través de la ciència, la creació de videojocs, el futur de la pila d’hidrogen o la programació amb el projecte Sucre4STEM.

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, ha agraït a la Universitat Jaume I la seua implicació amb els joves de la comarca per apropar-los el món de la ciència i la investigació. Segons afegia aquestes jornades, a banda de ser divulgatives, també suposen una bona forma de mostrar algunes de les sortides professionals que pot oferir ciència, així com els diferents graus que s’ofereixen a la Universitat Jaume I.


About the Author

avatarDeja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑