Innovar

Para... ser, integrar, educar, formar, crear y emprender

I+D+i en el ámbito social y empresarial


Eventos

Published on agosto 3rd, 2020 | by Alesia Martinez Alonso

Vinaròs Digitalitza’t Plus és el programa d’acompanyament a les empreses en el procés de transformació digital

S’ha presentat al Centre del Coneixement de Vinaròs, Vinalab, el programa «Vinaròs Digitalitza’t Plus» per ajudar les empreses a millorar la seua competitivitat a través de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). La iniciativa compta amb cofinançament del Fons europeu de desenvolupament regional, en el marc del programa operatiu de creixement sostenible 2014-2020, mitjançant l’Estratègia DUSI de l’àrea Urbana Benicarló-Vinaròs.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que «la finalitat de «Vinaròs Digitalitza’t Plus» és conscienciar, sensibilitzar i impulsar la transformació digital del teixit empresarial local, a més de facilitar als participants la incorporació sistemàtica de les TIC com a eines competitives claus en l’estratègia de negoci per millorar la productivitat i competitivitat».

Per la seua banda, la regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha explicat que el programa es divideix en dos blocs. El primer serà la impartició de «Webinaris en obert» on podran participar fins a 100 assistents per sessió. En total seran sis en línia per a sensibilitzar i conscienciar les empreses de la importància de la transformació digital, el descobriment de les possibilitats que la incorporació de les TIC els brinda i el potencial increment de vendes i millora de gestió que se’n deriva.

El segon bloc serà el «Programa de tutorització», en aquest cas, la participació estarà limitada a un màxim de 15 empreses, que seran admeses per ordre d’inscripció. La regidora Cano detallava que «seran una sèrie d’accions creades específicament per a impulsar la transformació digital de les empreses que participen». El bloc es desenvoluparà es dues fases, la primera serà un diagnòstic de situació i creació d’un pla d’acció individualitzat per a la millora de la productivitat i de la rendibilitat mitjançant la incorporació de les TIC, mentre que la segona fase servirà per a desenvolupar les accions d’acompanyament i seguiment per a la implementació de les accions determinades en el pla d’acció de cada empresa participant.

Tant Romero com Cano han animat les empreses locals a formar part d’aquesta formació per a millorar la seua competitivitat a través de les TIC, amb els objectius d’arribar a més clients, millorar la gestió i superar l’actual crisi de la Covid-19.

Requisits per a participar i inscripcions

Els sis webinaris estan oberts a qualsevol empresa fins completar l’aforament màxim de 100 persones participants per sessió.

El programa de tutorització, limitat a 15 participants, està adreçat a empreses donades d’alta en el cens d’activitats econòmiques i amb domicili social a Vinaròs. L’admissió a aquest programa es realitzarà per ordre de sol·licitud.

La inscripció als programes, tant als webinaris com al programa de tutorització, es realitzarà de manera telemàtica emplenant el formulari disponible en el web www.digitalitzatplus.es de l’1 al 31 d’agost de 2020, ambdós inclosos. El desenvolupament de les accions es realitzarà de setembre a novembre de 2020.


About the Author

avatarDeja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back to Top ↑