Notícies

Vinaròs s’adhereix per tercer any consecutiu al programa JOOP impulsat per l’IVAJ

L’objectiu és aconseguir els joves, entre 16 i 21 anys, que han abandonat els estudis es tornen a inserir al sistema educatiu

El Centre del Coneixement del Vinalab acollirà durant els propers 90 dies lectius, a l’agost, el programa de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), anomenat JOOP, per reinserir de nou al sistema educatiu els joves que han abandonat els estudis. Avui mateix el director general de l’IVAJ, Jesús Martí, acompanyat pel regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, la regidora d’Educació, Begoña López, el coordinador de Serveis Socials, Antonio Valanzuela i el tècnic de Joventut, Iván del Castillo, ha visitat el Vinalab per conèixer els joves que participin al programa.

Per tal de facilitar la reinserció en el sistema educatiu, els adolescents participin en tallers i se’ls facilita l’accés a les aules d’informàtica perquè puguin realitzar diferents activitats formatives. Així mateix, també s’inclouen visites a les empreses perquè els joves coneguin el món laboral i la formació acadèmica que es requereix per poder desenvolupar determinades professions.

El regidor Romero ha destacat que “és important posar en marxa aquest tipus de programes per orientar els joves i sobretot perquè continuïn amb la seva formació acadèmica”. Segons assenyalava dins del programa JOOP s’ofereixen tallers per als joves que no han finalitzat l’ESO perquè puguin preparar la prova d’accés a la Formació Professional de Grau Mitjà.

Per la seva banda, la regidora López, indicava que “l’educació és fonamental per al desenvolupament dels joves i també perquè tinguin més opcions d’incorporació al mercat laboral”. En aquest sentit, comentava que des de la Regidoria sempre col·laboressin amb les administracions i els centres educatius per reduir l’abandonament escolar.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vinaròs s’adhereix per tercer any consecutiu al programa JOOP impulsat per l’IVAJ

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vinaròs s’adhereix per tercer any consecutiu al programa JOOP impulsat per l’IVAJ

Subscriu-te

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus.

Noticies relacionades

Sol·licitar plaça de coworking

Sol·licitar plaça per empreses

Subscribe To Our Newsletter
Incubats

Solicita información

Lorem Instalaciones Vinalab

Instalaciones

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.
Ir al contenido