Notícies

Vinaròs tornarà a ser el referent dels videojocs amb el Gàmesis 2K23

L’onzena edició de la trobada més important del món dels videojocs se celebrarà del 20 al 22 d’octubre en el Centre del Coneixement del Vinalab. Este matí la regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha presentat en el Centre del Coneixement del Vinalab la XI edició del Gàmesis, la cita per excel·lència del món dels videojocs a la comarca, que sobretot pretén mostrar les moltes eixides professionals que pot oferir aquest sector de l’entreteniment.

Una vegada més es preveu la presència de centenars de visitants de tot el territori que s’acostaran per a gaudir dels videojocs, però també per a participar en les xarrades formatives que s’impartiran. La regidora Morellà ha destacat que el divendres 20 d’octubre s’oferirà la part més divulgativa amb ponències per part de la Universitat Jaume I i de l’empresa de disseny de videojocs Nape Games. D’altra banda, també es comptarà amb la participació de l’Associació Contra l’Assetjament Escolar VINACAE per a parlar de les addiccions que poden generar els videojocs i com evitar-les.

Per als dies 21 i 22 d’octubre es podrà gaudir de la part més lúdica amb els habituals tornejos de videojocs de Valorante, League of Legends, Tekken 3, Smash Bors o Street Fighter II. Les inscripcions per a participar encara poden realitzar-se a través de la web www.gamesis.es, on també es pot consultar tota la programació. També es disposarà de la zona retro amb consoles antigues i màquines arquejades per als jugadors més veterans, així com un concurs de cosplay gràcies a la col·laboració de Cosplay Vinaròs i Novatel.

Morellà agraïa la col·laboració de totes les persones que faran possible la celebració de l’XI Gàmesis i convidava a tota la comarca a acostar-se del 20 al 22 d’octubre al Vinalab per a gaudir i conèixer millor el món dels videojocs.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vinaròs tornarà a ser el referent dels videojocs amb el Gàmesis 2K23

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vinaròs tornarà a ser el referent dels videojocs amb el Gàmesis 2K23

Subscriu-te

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus.

Noticies relacionades

Programa de Fresat

En aquesta última secció, t’endinsaràs en el món del fresat CNC i aprendràs a utilitzar el programari CamBam per a generar eines de fresat i

Leer más »

Tall Làser en Metacrilat

En aquesta secció, explorarem la tecnologia de tall làser i les seues aplicacions en materials com el metacrilat. Aprendràs a utilitzar programari de disseny per

Leer más »

Programa de Tall Làser

En aquesta secció, exploraràs l’emocionant món del tall làser i aprendràs a utilitzar el programari RDWorks per a controlar i operar una màquina de tall

Leer más »

Sol·licitar plaça de coworking

Sol·licitar plaça per empreses

Subscribe To Our Newsletter
Incubats

Solicita información

Lorem Instalaciones Vinalab

Instalaciones

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.
Ir al contenido